Art Mobili este un atelier-concept ce crea poveşti şi idei.

 

          Piesele de mobilier semnate Art Mobili poartă parfumul stilului tău, al celui ce citeşti acum şi îţi imaginezi cum arată interiorul casei visurilor tale. Totul începe ca un vis, apoi vezi în detaliu fiecare piesă de mobilier, simţi esenţa materialului şi atingerea texturii lui dure, într-o geometrie perfectă.

 

 Mobila la comandă semnată Art Mobili este despre tine şi stilul tău de viaţă, noi fiind cei care transformă casele în ”acasa”. Credem că viaţa nu poate fi prinsă în tipare, că fiecare e unic şi are nevoie de un ambient care să îl reprezinte. Conceptul de mobilă la comandă a fost creat din acest motiv: pentru ca avem nevoi şi idei diferite.

 

 Noi existăm pentru ca visele tale să prindă contur sub creionul designerilor noştri şi formă în mâinile iscusite ale meşterilor noştri. Arta îşi are locul în orice casă, fie ea mică sau mare, ţinând doar de tine să ştii pe care să o alegi, în aşa fel încat să te reprezinte în totalitate. Tu imaginează-ţi. Noi creăm.

 

Pasiunea este motorul ce antrenează oamenii din spatele numelui Art Mobili, indiferent dacă aceştia crează un ansamblu de mobilier, conduc o echipă sau administrează un magazin de prezentare. Misiunea noastră comună este să facem accesibilă pentru cât mai mulţi oameni, mobila noastră modernă, specială.

 

 

Art Mobili Online Shop

 

Oferim clienţilor noştri o colecţie de accesorii şi mobilier cu design personalizat, unitar şi accesibil.

 

Design personalizat - deoarece produsele noastre se pot adapta nevoilor şi dorinţelor clienţilor noştri, fiind o companie ce beneficiază de designerii săi proprii.

 

Unitar - deoarece avem o abordare de ansamblu în crearea şi dezvoltarea gamei noastre de produse.

 

Accesibil - deoarece vrem să ne răsfăţăm clienţii oferindu-le cea mai bună calitate la cel mai bun preţ.

 

 

 

Autentificare