Art Mobili - Productie de mobilier personalizat

Art Mobili este specializata in productia de mobilier personalizat pornind de la simple masute pana la tipuri de mobila complexa de bucatarie, sufragerie, baie sau birou.
Consultanta in amenajari interioare

Odata ce v-ati hotarat sa va mobilati locuinta, o camera sau pur si simplu doriti o schimbare in casa dumneavoastra, luati legatura cu consultantul Art Mobili la numarul de telefon 0740068486. Specialistul nostru in consultanta pentru amenajari interioare abia asteapta sa va cunoasca si va ofere cele mai bune solutii in materie de mobilier.
Totul se face tinand cont de ideile si dorintele dumneavoastra, precum si de bugetul si timpul alocat realizarii proiectului.

Space planing

Poate ca locuinta dumneavoastra este una spatioasa cu mai multe camere sau poate dimpotriva are un spatiu limitat. Pentru fiecare situatie specialistul nostru in space planing are solutia ideala. Orice spatiu va fi bine administrat si folosit intr-un mod cat mai util si placut.

Servicii de debitare PAL si aplicare cant ABS

Debitare Pal, Mdf, Pfl

Punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu performant de debitare a palului prin intermediul unei instalatii profesionale moderne importata din Austria (Felder K 900 S). Utilajul ofera posibilitatea unei game diverse de debitari in unghi drept, orizontal si vertical a placilor din Pal, Mdf si diferite placaje.

Preturi debitare PAL
1 Foaie PAL 12 RON*

Aplicare cant ABS (0,4mm; 2mm)


Ca o completare a serviciilor de debitare Pal oferim clientilor si posibilitatea de a aplica cant ABS. Aceste operatii se executa pe utilaje marca Felder G 330 importate din Austria. Toate utilajele corespund normelor Europene in vigoare.

Preturi aplicare cant ABS
Grosime 0,4 mm 1,2 RON*/metru liniar
Grosime 2 mm 1,5 RON*/metru liniar


Transport GRATUIT, la comanda de minim 5 coli, in Cluj Napoca si imprejurimi (pe o raza de 30 km)


* preturile exprimate in RON nu includ TVA.

Autentificare